Les nedover for å få inspirasjon til ditt valg av servietter, bordløpere, bordkort, bordpynt, bordstrø og kaketopper.

Besøk gjerne vår blogg på https://nouw.com/decorium (Trykk her).

Å BESTILLE I GOD TID

Er du som meg som liker å planlegge fester og arrangementer i god tid?! Ja da vet du jo at noe tar tid å få på plass. Gjestelisten skal være i orden og sendes ut til alle. Også er det viktig å få samlet inn alle svarene innen rimelig tid før festen slik at det blir servietter, bordkort, kaker, kaffe, drikke og mat nok til alle som kommer. Pynten må kjøpes inn og planlegges hvordan skal brukes. Skal man sitte i hestesko eller på enkelt bord? Skal festen være hjemme eller leie fasiliteter? Hva ordner jeg og hva ordner andre? Listen bare fortsetter.

Jeg liker å ha god tid på meg når jeg skal holde slike arrangementer. Rett og slett fordi jeg er litt av en perfeksjonist. Alle de små detaljene må være på plass, og da er det viktig å vite hvor man kan få tak i de fra. For eksempel de personlige serviettene våre. Vi får mange bestillinger i uken på disse, og mange mail med spørsmål om det faktisk tar 3-4 uker før man får disse. Svaret er ja. Det kan ta 3-4 uker før du har de hjemme hos deg selv. Det tar tid å få disse trykt opp hos leverandøren vår, og i høysesong for konfirmasjon, dåp og bryllup er det stor pågang hos leverandøren også. Det kan medføre inntil en måneds leveringstid på enkelte produkter. Så om du vet at du skal ha bryllup i mai/juni så kan det være greit å bestille det inn nå, så er du sikret ditt helt personlige preg på din fest.

Vi har enkelte varer som vi ikke har inne på lageret vårt til en hver tid, så da må man også beregne noe lengre leveringstid på disse varene. Heldigvis står det oppført hvilke varer dette gjelder. Da står det bestillingsvare på disse. Men ikke fortvil. Om det er noe du er på jakt etter som står bestillingsvare på, kan det hende at vi har noen på vei allerede, så send oss en email og hør hvor fort du kan få dine varer. Ofte kan de komme fortere enn du tror. Vi har mange spennende varer på vei inn i butikken i skrivende stund.

Under ser du en typisk personlig serviett til konfirmasjon. Disse serviettene printes med folie som gjør at serviettene får en eleganse over seg og setter prikken over i-en om du har dåpm konfirmasjon eller bryllup. Servietter som disse får en glinsense effekt hvis du tar gull-, sølvskrift og hvit skrift får en matt farge.

 

FARGETONER TIL KONFIRMASJON

Vi får mange henvendelser angående fargevalg til konfirmasjon for både gutter og jenter i disse dager. Alt fra servietter, bordpynt, bordløpere og bordkort skal handles inn. Tradisjonelt er det mange som velger rosa eller blåtoner for konfirmasjonsfesten. Vi har flere rosa og blåtoner i vårt sortiment som passer yppelig for en slik begivenhet. Disse finner du i servietter og bordløpere og diverse pynt til bordet.

Blåtoner

 
 
 
 
 
 

Rosatoner

 
 
 
 

Det lille ekstra

Føler du derimot at du ønsker å gjøre noe litt mer utenom det vanlige eller bare å spice opp pynten litt, så kan vi også anbefale å blande ulike farger eller fargetoner for å få mer dybde i pynten. Eller blande inn ulike teksturer eller servietter med print på. Elegance serviett blandet med en serviett med mønster kan gi et spennende bordpynt resultat.

Blått og sølv, gull og grønt, sort og gull, sort og blått, sort og rosa. Fargekombinasjonene er mange, og det kan gjøre festen veldig spennende også. Sjekk ut vårt utvalg på www.decorium.no for å se vårt fulle sortiment av bordløpere, servietter, bordkort, kaketopper, klistremerker og bordpynt.

 

For å matche personligheten til konfirmanten finnes det også bordpynt med og uten limpute som kan festes på bordkort, servietter, bordløper eller som bordstrø.

 

KONFIRMANT I HUS?

Våren med sine ulike høytidsdager står i kø. Røde dager har hver sin tradisjon i vår familie , som krever ulike dekorasjoner.

Høyest på agendaen står nå lillebrors konfirmasjon i begynnelsen av juni. Her er det viktig å ha planene klare i god tid for å få bestilt inn det som behøves. Jeg ønsker å gi han en flott fest med gode minner, som han kan ta med seg resten av livet. Viktig i denne prosessen er selvfølgelig pynten og maten, i tillegg til selve arrangementet. Heldigvis finnes mye forskjellige dekorasjoner som kan møte de ulike konfirmantenes egne interesser. Noen er opptatt av fotball andre av dans eller hester. Vår konfirmant er mest opptatt av gaming. I denne anledning velger vi å pynte bordet med sort og sølv som hoved fargene, og topper det hele med elementer som matcher personligheten hans. 

Som en ekstra spiss på dagen ønsker vi å ha personlige servietter med trykk i sølv på sorte servietter, med konfirmantens navn og dato for den store dagen. Bordløpere, lysestaker og matchende lys, samt små vaser med blomster og artige dekorasjoner som møter konfirmantens gaming interesse – alt spredt utover bordet. Bordkort med navn på dymotag passer fint til den litt røffe stilen.

VI gleder oss i planleggingen. Har du også konfirmant i hus?

For flere servietter, bordløpere, bordkort, invitasjoner og pynt i forskjellige farger og temaer til konfirmasjon se her. https://decorium.no/butikk/konfirmasjon

 

GULL OG GRØNN 2 ÅRSLAG

Vi pyntet til 2 årsdagen til sønnen vår som er veldig glad i bondegård og dyr. Fargetemaet var gull og grønt. Jeg valgte å plukke blomster selv istedenfor å kjøpe dem. Vi brukte norgesglass som vaser og bondegårdsdyrene hans som bordpynt. Vi mikset med grønntonene for å få mer dybde. Når man har stor familie og ikke plass til å feire hjemme blir man nødt til å være litt kreative. Vi fikk låne lokaler og pyntet og fikset så det passet anledningen. Hjemmesyd bursdagskrone ble det også.

Det ble også en god anledning for oss å teste ut noen av de nye varene våre. Bannere, vimpler, ballongtall og lightbox, samt andre festartikler er snart tilgjengelige i nettbutikken.

Her har vi brukt:

Sizoweb Lys grønn

Kubbelys gull

Kubbelys Mørkegrønn

Sugerør Mint og gull - Kan snart kjøpes i nettbutikken

Servietter - Elegance Perlegrønn og Elegance Gull

Vimpler - Fargerike Vimpler - kan snart kjøpes i nettbutikken

Banner - Mint og gull - Happy Birtyday - kan snart kjøpes i nettbutikken

Ballonger - Gull og Grønn , Tallballong i Gull "2" - tallballonger kan snart kjøpes i nettbutikken

Duker - Hvit papirduk og Krem Plastduk - kommer snart i nettbutikken

Ligthbox - A4 med 3 tekstrader - kan snart kjøpes i nettbutikken

 

 

Personlige Servietter med Æ, Ø og Å

Vi holder på med produktutvikling av servietter som du kan personalisere enda mer enn det vi har per i dag. Dette gjelder servietter hvor vi kan trykke med ditt eget bilde, eller med en logo som du har kjær. Da er det viktig at bildet eller illustrasjonen er av høy kvalitet. Send en e-post inn til post@decorium.no da vi designer og finner løsninger for våre kunder utover det som finnes i nettbutikken av personlige servietter.

I dette prosjektet fokuserer vi også på å få inn de særnorske bokstavene Æ, Ø og Å. De andre personlige serviettene er varmestemplet som ikke har tegnene Æ, Ø og Å og dermed blir det veldig vanskelig å trykke disse bokstavene på serviettene. Løsninger for personlige servietter med særegne norske bokstaver er at vi må trykke med vanlig trykk, som en printer. Det får ikke den relief følelsen som varmestemplede servietter, men det blir vedlig fine servietter ut av dette også. Her har vi en designer som jobber med illustrasjoner til disse serviettene så vi får fine og relevante illustrasjoner som du kan velge mellom på dine personlige servietter.

I første omgang vil illustrasjonene for personlige servietter fokusere på hovedmarkedet vårt som er bryllup, konfirmasjon og dåp, men etterhvert så vil vi nok ekspandere dette til å også gjelde andre områder som for eksempel personlige servietter for bursdager, bachelor-fester, 30-årslag, osv.

Lurer du på noe om personlige servietter så skriv inn til oss på post@decorium.no for å høre hva vi kan gjøre for deg og ditt design på dine personlige servietter.

 

 VI SER BLÅTT

Det er snart konfirmasjons tider igjen og da har vi samlet sammen noen av våre bestselgere som inspirasjon for konfirmanten som liker blått. Ved å bruke en mix av blåfarger er det med på å skape en fin dybde på bordet og gjør det hele litt mer spennende.

Nedenfor ser du utvalgte servietter, sjokoladehjerte, sugerør, telys, papirduk, klistremerker, lys, bordløper og bordpynt.

 
 
 
 
 

 

PERSONLIGE SERVIETTER

 

Viste du at du kan bestille personlige servietter hos Decorium? Dette er en av våre bestsellere, kanskje ikke så rart da den er den perfekte detaljen til din fest.

Vi har et stort utvalg av allerede designede servietter, og alt du trenger å gjøre er å skrive inn din tekst, maks to linjer, og velge farge på serviettene og skriften. Fargen på designet og skriften blir lik. 

NB! Æ, Ø og Å kan ikke brukes.

Disse serviettene kommer i tre ulike størrelser - kaffe, lunsj og middag. Det er 100 stk servietter i en pakke av kaffe og lunsj, og 80 stk av middag.

Det er 3- 4 ukers leveringstid på disse serviettene, så det er viktig å bestille de i god tid før din fest. 

 
 
 
 
 

SOMMERFEST

 

Vi er inspirert av lupiner i rosa, lilla og blå toner om dagen.

Bland farger, nyanser og stiler for å skape mer dybde og personlig preg på sommerfesten.

 

Her har vi brukt:

Middagsserviett: Aqua
Lunsjserviett: Gammelrosa
Kaffeserviett: Hvit Butterfly

Sommerfugl: Turkis

Bordløper: Sizoweb Turkis

Lys: 
Kubbelys Lyselilla 7x10
Kubbelys Rose 7x15
Telys Lime

Lysestake Sølv 9x15
Telys holder i strass
Lysfat Speil 12cm

Lyssmykke: Hjerte

Vaser:
Vase porselen 9.5x14cm
Vase porselen 6x9.5cm
Minivase glass 4.5x9cm
Minivase glass 6.5x13cm

Sugerør: Mint og gull papirsugerør

 
 
 

VÅRT BRYLLUP

 

Det er mange måte å feire en stor anledning som et bryllup på. Tenkte derfor å vise dere hvordan vi gjorde det når vi giftet oss for snart tre år siden. I forbindelse med vårt bryllup tok jeg (Emilie) et bryllupsplanleggingskurs som jeg fikk mye bruk for under hele planleggingsprosessen.

Vi ønsket å gjøre det så personlig som mulig og dro derfor med både farger og elementer som sa noe om oss. Vi hadde ikke allverdens budsjett, så mye var hjemmelaget eller gjenbruk. Jeg brukte lang tid på å finne de perfekte pyntegjenstandene som jeg følte representerete oss. Fargetemaet var Navy og Fuchia, med innslag av sølv og glitter. Vi designet og pyntet alt selv slik at vi viste at vi ville få det akkurat slik vi ønsket det. Til og med blomsterbuketten min og knappehullsblomstene var selvlagd. Selve lokalene var et velhus/barnehage i nærheten av der vi bor. Selvsagt var det ikke drømmen å ha feiringen der, men det var det vi fikk til innenfor vårt budsjett på den tiden. Vi brukte rett i overkant av 100.000 kr på hele bryllupet, inkludert leie osv, samt mat og drikke til 110 personer.

Vi hadde bar med barkart, et velkomstbord med glass og champanje, et kakebord for selve bryllupskaka og et for alle de andre kakene, en photobooth med mange props og et gave- og gjesteboksbord. Dagen gikk i ett, men vi hadde en utrolig fin feiring.